Vellykket seminar i Sikkilsdalen

Vellykket seminar i Sikkilsdalen

Publisert av Vidar Arnesen den 01.09.22.

Til tross dystre værmeldinger tidligere i uke, nådde godværet Sikkilsdalen akkurat i tide til Veikle Balders Sikkildalseminar 2022. Vi må også si oss svært godt fornøyd med årets program. Den gode stemningen oppstod straks medlemmene ankom fredag kveld.

Etter utflukter til Åkrehavna, Bristolhavna og Sikkilsdalshornet på dagen lørdag, trollbandt Gunnar Melander forsamlingen med sitt foredrag. Latter og tårer avløste hverandre da Gunnar delte sine opplevelser, og ikke minst følelser for hestene, i samtale med Fredrik Eng. Departementsråd i MLD, Anne Marie Glosli, uttalte senere at hun hadde fått helt ny og verdifull forståelse av travsportens innerste sjel gjennom Gunnars foredrag. Det tar vi med oss som et svært vellykket resultat av seminaret. Lørdagen ble avsluttet med festmiddag på Sikkilsdalseter Fjellstue. 

Anne Marie Glosli fortalte  om LMDs ansvarsområder og departementets arbeid for å ivareta hestenæringen i Norge søndag formiddag. Hun brukte god tid på å få med seg Veikle Balder-medlemmene sine innspill om utfordringer næringen generelt, og kaldblodstraveren spesielt, møter og hvordan tilrettelegging kan bedres.

En mer utfyllende reportasje fra Sikkilsdalseminaret vil komme i Veikle Balders Årskavalkade 2022.