Veikle Balders Treningshelg 2022!

Veikle Balders Treningshelg 2022!

Publisert av Renate Ugelstad den 02.06.22.

I løpet av kurset vil det bli lagt opp til 2 økter lørdag og 2 økter søndag, med felles lunsj begge dager. Det tilbys dressur med Veronica Granerud, sprang med Turid Tømta, og kjøring (dressur og presisjon) eller tømmekjøring/bakkearbeid med Øydis Uthberg. 

Det vil bli muligheter for å delta på terrengtrening fredag ettermiddag med Øydis Uthberg, arrangeres kun ved nok påmeldte. Hinderne samt oppsprang, nedsprang og vanngrav kan ris i trav og av alle uansett nivå. Det er flest hinder på 60 cm og noen på 80 cm. Det forutsettes dog at man har god kontroll på hesten sin utendørs, da mange hester kan bli litt heite på terrengbanen.

Denne treningshelgen er en ypperlig mulighet for å trene til Veikle Balder Mesterskapet som foregår på Stavsplassen 17.-18. september, samt å samle poeng i Allsidighetscupen! 
Se link for arrangement på FB: (6) Veikle Balders Treningshelg for kaldblodstravere | Facebook

For mer info og påmelding: Veikle Balders Treningshelg 10.- 12.juni 2022 (deltager.no)

Veikle Balder ønsker å promotere kaldblodstraveren som en allsidig hest og vise rasens bruksverdi. Formålet for treningshelgen er å fremme allsidig bruk av kaldblodstraveren og stimulere til økt interesse og rekruttering. Vi ønsker videre å skape et miljø og fellesskap hvor likesinnede kaldblodsentusiaster kan møtes.

Stavsplassen

Stavsplassen med alle sine fasiliteter ligger 2,5 time fra Oslo og 4,5 time fra Trondheim. Stavsplassen har hatt mange arrangementer som Stavsmart’n, ulike hingsteutsillinger, NM for både dølahest, fjordhest og lyngshest/nordlandshest, hovslager NM, Veikle Balder Mesterskapet 2021 m.m. 

Fasiliteter som kan nevnes er ridehall på 21 x 61 meter, 2 utebaner, ridesti rundt anlegget og feltrittsbane. I Stallringen er det utebokser, ridebane og toaletter. Flis, vann og annet er lett tilgjengelig. God plass til parkering av hestehengere. Felles samlingspunkt vil være i Fonstadbygget på utsiden av Stallringen.

 

Ingvild Tonholm og Valkyria deltok for første gang på Veikle Balders treningshelg i fjor.De er også påmeldt i år.
Foto: Renate Ugelstad