Veikle Balders Landsfinale åpent for publikum

Veikle Balders Landsfinale åpent for publikum

Publisert av Renate Ugelstad den 27.06.22.

Da regjeringen 25/9-21 kl. 1600 åpner opp Norge igjen, blir det ingen begrensninger på antall deltagere på arrangementer. Derfor kan vi nå tillate publikum å komme på Landsfinalen på Biri Travbane fredag 8. og lørdag 9. oktober. Den tidligere angitte begrensningen på to personer pr hest oppheves også.  Personer med symptom på luftveissjukdom eller som er i karantene eller isolasjon kan dog ikke komme. Fortsatt gjelder at alle må være nøye med hygiene etc.

Landsfinalen begynner med visning i ringene kl 0830. Travprøver blir som i fjor i to bolker; kl. 1000 og kl. 1400. Lørdag formiddag kl 1000 blir det semifinale og finale på Landsfinalen. Parallelt med Landsfinalen er det kåring av kaldblodshingster og lørdag er det V75 med bare kaldblodsløp. Blant annet er det finale for hopper og for hingster i Veikle Balder Cup.

Middagen fredag kveld vil også være åpen for andre som ønsker å delta. Da får alle hestene sin omtale og de seks beste hoppene og seks beste hingstene blir valgt ut til semifinale lørdag. Pris kr.425 pr stk. Meny: Hovedrett – Helstekt elgbiff med kremet viltsaus, baconstekt rosenkål, sauterte grønnsaker, sopp, ovnsbakte poteter og tyttebær. Multefromasj med krem og multer. Betales ved inngangen. Evt. drikke kommer i tillegg.
Påmelding må skje innen mandag 4. okt. kl 1200 på mail til biri@rikstoto.no og merkes Veikle Balder middag 8.okt. Husk å skriv hestens navn ved påmeldingen eller hvem du ønsker å sitte sammen med.

Vil også påminne om at de som behøver bestiller rom for overnatting, det blir snart fullt. Veikle Balder har oppnådd en gunstig pris på overnatting på Honne Hotell og Konferansesenter. Prisene er enkeltrom 895 kr/natt og dobbeltrom 1100kr/natt. Dette er inkludert frokost. Honne har også buffe torsdags kveld for de som kommer da. Denne betales separat direkte til hotellet. Ved bestilling av overnatting på Honne, så gjøres det helst på mail til pamelding@honne.no og NB! oppgi Referansekode #16847 Telefon til hotellet er: 97508100

 

VELKOMNE TIL HØSTENS KALDBLODSMØNSTRING PÅ BIRI!