Veikle Balder UNG Amatørtrenercup 2024

Veikle Balder UNG Amatørtrenercup 2024

Publisert av Vidar Arnesen den 30.12.23. Oppdatert 01.01.24.

Foto Marion Klette

Veikle Balder UNG Amatørtrenercup 2024

Veikle Balder UNG Amatørtrenercup er en aktivitet som arrangeres for unge travtrenere med amatørtrenerlisens, til og med det året amatørtreneren fyller 30 år. I 2024 betyr det at cupen er for amatørtrenere født 1994 eller senere. Cupen skal pågå i tidsrommet 1. januar til og med 15. september. Amatørtrenere i målgruppa kan i denne perioden melde til- og samle poeng i alle kaldblodsløp med totalisatorspill i Norge.

Det er ingen krav om medlemskap i Veikle Balder for å delta i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup. Men, alle kaldblodsentusiaster er selvsagt velkomne i foreningen.

Det er ingen krav om aktiv påmelding til Veikle Balder UNG Amatørtrenercup. Norsk Trav AS har oversikt over lisensinnehaverne og beregner poengstillingen til amatørtrenerne i målgruppa fortløpende. Vi oppfordrer allikevel alle til å sjekke at alle i målgruppa er med i beregningen og at tabellene stemmer.

I serien benyttes følgende poengberegning for oppnådd prestasjon:

1. plass: 9 poeng

2. plass: 7 poeng

3. plass: 5 poeng

4. plass: 4 poeng

Øvrige premier: 3 poeng

Øvrige startende: 2 poeng

Poengstillingen i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup publiseres jevnlig på www.travsport.no samt på Veikle Balder sin hjemmeside.

De fem som har samlet flest poeng i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup vil bli premiert. Premieringen er ikke fastsatt i  skrivende stund. Dersom det lar seg gjøre, vil premieutdeling foregå i forbindelse med den store kaldblodshelga på Biri i september.