Sikkilsdalseminaret 2024

Sikkilsdalseminaret 2024

 

Veikle Balder ønsker medlemmene velkommen til det årlige seminaret Sikkilsdalen 9. til 11. august 2024

Sikkilsdalen har vært senter for Statens Hesteavlseter siden 1868 og regnes som arnestedet til den moderne hesteavlen i Norge. Den første hingsten som tjenestegjorde som avlshingst i statens regi i Sikkilsdalen var kaldblodstraverens stamfar, Veikle Balder. Sikkilsdalen ligger sørøst i Jotunheimen og kan by på vill og storslått natur.

Veikle Balders seminar i Sikkilsdalen er til for å bygge gode relasjoner. Finnes det noe bedre sted å oppleve hestekultur, nyte vakker natur og god mat, senke skuldrene, ha gode samtaler, bygge relasjoner og legge grunnlaget for samhold og samarbeid? I programmet er det tatt høyde for gode tidsrammer med tanke på alle de gode samtalene vi vet vil finne sted.

Seminaret starter fredag 9. august kl. 20.00. Da blir det informasjonsmøte med tilhørende suppe og rundstykker. Lørdag legges det opp til turer utfra fysisk nivå. Det blir mulighet til å oppleve hestefølgene sammen med hestegjeterne. På ettermiddagen vil det bli foredrag om Statens Hesteavlsseter i Sikkilsdalen og dens betydning for kaldblodstraverens utvikling. Visste du for eksempel at Steggs farfar ble unnfanget i Sikkilsdalen?

Lørdag kveld samles vi til festmiddag i spisesalen. Måltidet tilberedes med lokale råvarer og kan absolutt anbefales!

Søndag formiddag vil det bli foredrag med brødrene Ingemar og Jan-Olov Persson. De vil fortelle historien om Järvsöfaks og hva han har betydd for deres virksomhet og svensk travsport.

Prisen blir kr 3000,- pr. person. Det inkluderer overnatting (sengeklær inkludert) fra fredag til søndag. Suppe og rundstykker fredag kveld. Frokost med matpakke lørdag. Middag lørdag kveld og frokost på søndag. Ønsker du å bo i telt eller bobil kan du også delta. Campingavgift betales direkte til Sikkilsdalsseter Fjellstue ved oppmøte. Da koster det kr 1 800,- å følge vårt opplegg. Måltidene på Sikkilsdalseter er inkludert i den prisen.

Bindende påmelding utføres på

https://www.letsreg.com/no/event/veiklebalderssikkilsdalseminar2024#init

 

Husk å krysse av for hvor mange dere er i reisefølget som kan dele rom sammen. Det er noen enkeltrom, litt flere dobbeltrom og hytter med plass til opptil 5 personer. Jo flere som kan overnatte sammen, dess flere kan vi være på seminaret. Husk også å krysse av for eventuelle matallergier eller hvis det er hund med i reisefølget.

Ta kontakt på post@veiklebalder.no eller med Vidar på tlf. 0047 951 38 620, hvis du har behov for mer informasjon.

 

Endelig frist for påmelding er 2. august.2024.

Det tas forbehold om nødvendige endringer i planene.

 

Velkommen!