Sikkilsdalseminaret 2023

Sikkilsdalseminaret 2023

Publisert av Vidar Arnesen den 10.01.23.


Sikkilsdalen har vært senter for Statens Hesteavlseter siden 1868 og regnes som arnestedet til den moderne hesteavlen i Norge. Den første hingsten som tjenestegjorde som avlshingst i statens regi i Sikkilsdalen var kaldblodstraverens stamfar, Veikle Balder. Sikkilsdalen ligger sørøst i Jotunheimen og kan by på storslått natur.

Seminaret starter på Sikkilsdalsseter fredag 18. august. Kl. 20.00 vil det bli informasjonsmøte med suppe og rundstykker. Lørdag legges det opp til turer utfra fysisk nivå. Det blir mulighet til å oppleve hestefølgene sammen med de legendariske hestegjeterne.

På ettermiddagen vil det bli foredrag. I skrivende stund arbeider vi fortsatt med tema og program. Vi kan røpe såpass at vi ønsker å benytte all kompetanse og erfaring som finnes i Veikle Balder som en kilde til inspirasjon og kompetanseoppbygging for våre yngre medlemmer.

Lørdag kveld samles vi til festmiddag i spisesalen. Måltidet tilberedes med lokale råvarer og kan absolutt anbefales!

Søndag formiddag vil det bli foredrag eller paneldebatt. I skrivende stund arbeider vi fortsatt med tema og deltakere. Vi lover at det blir interessant og spennende.

Prisen blir kr 2800,- pr. person. Det inkluderer: Overnatting (sengeklær inkludert) fra fredag til søndag. Suppe og rundstykker fredag kveld. Frokost med matpakke lørdag. Middag lørdag kveld og frokost på søndag. Ønsker du å bo i telt eller bobil kan du også delta. Da betales campingavgift, bobil kr 280,- pr døgn og telt kr 180,- pr døgn, direkte til Sikkilsdalsseter ved oppmøte. Det vil koste kr 1600,- å følge vårt opplegg. Da er alle måltider og festmiddagen lørdag kveld inkludert.

Endelig frist for påmelding er 11. august.2023. Betaling er lik påmelding. Det vil bli satt opp påmeldingsløsning på StyreWeb. Følg med her på veiklebalder.no for nærmere informasjon. Husk å føre opp navn på alle i reisefølget, slik at vi kan innkvartere dere sammen. Det er stort sett dobbeltrom på setra, men også noen enkeltrom og noen hytter med plass til opptil 5 personer. Deltakerantallet må begrenses til 60 personer.

Gi beskjed hvis dere vil ha med hund eller har matallergier.

Kontakt Vidar på tlf. 0047 951 38 620 hvis du har spørsmål om Sikkilsdalseminaret.

Det tas forbehold om nødvendige endringer i planene.

Velkommen!

Hilsen Styret i Veikle Balder