Pressemelding

Pressemelding

Publisert av Renate Ugelstad den 21.06.22.

Anne Marie Glosli og Gunnar Melander blir foredragsholdere på Veikle Balders seminar i Sikkilsdalen 19 til 21. august.

Anne Marie Glosli er departementsråd i Landbruks- og Matdepartementet. Det er hennes departement som har ansvar for utarbeidingen av den kommende «Hestemeldinga». Anne Marie skal fortelle om de mulighetene som kan skapes for hestenæringa generelt og kaldblodstraveren spesielt, gjennom Hestemeldinga søndag formiddag

Veikle Balder kan også bekrefte at Gunnar Melander kommer og blir foredragsholder på seminaret i Sikkilsdalen. Gunnar er kjent for sine spesielle metoder med hestenes helse og psyke. Med relativt sett få hester på treningslista har han fått fram stjernetravere som Lapp Nils, Stellbarr, Månprinsen AM og nå den ferske vinneren av Alm Svartens Æresløp, Månlycke AM. Tilsammen har Gunnar 12 trenerseire i SM for kaldblods. Gunnar skal dele sine erfaringer og synspunkt med Veikle Balders medlemmer lørdag ettermiddag.

Veikle Balders medlemmer vil få et variert program der hestekultur, hestekunnskap og sosialt fellesskap står i sentrum. Både Anne Marie Glosli og Gunnar Melander blir sammen med oss hele helga. For mer informasjon, se invitasjon i Veikle Balders Vårnummer 2022.

Arrangementet er fulltegnet. Det vil bli etablert ei reserveliste. Deltakere fylles opp fra reservelista dersom allerede påmeldte blir nødt til å trekke seg fra arrangementet. Påmelding til reservelista kan gjøres til post@veiklebalder.no eller til Vidar Arnesen på telefon 951 38 620.

Deltaking på Veikle Balders Sikkilsdalseminar 2022 forutsetter at man er medlem i Veikle Balder eller at man er i nær relasjon til et medlem som deltar på seminaret

 Det tas forbehold om nødvendige endringer i planene.

 

Styret i Veikle Balder.