Ny cup for unge amatørtrenere har startet

Ny cup for unge amatørtrenere har startet

Publisert av Vidar Arnesen den 17.05.23.

Anna Nyborg har begynt poengsamlingen med seier i V75. Her er hun og Arding avbildet på Veikle Balders Landsfinale. Foto Øystein Gamlen 

Norsk Trav AS melder 17. mai på travsport.no:

 Veikle Balder sin amatørtrener-cup for unge amatørtrenere startet opp 1.mai og allerede etter de første ukene har flere av fremtidens trenere markert seg med flotte resultater.

 Veikle Balder UNG Amatør Travtrenercup er en aktivitet som skal arrangeres for travtrenere med amatørtrenerlisens født 1993 eller senere. Cupen skal pågå i tidsrommet 1. mai til og med 31. oktober. Amatørtrenere i målgruppen kan i denne perioden melde til og samle poeng i alle kaldblodsløp med totalisatorspill.

I serien benyttes følgende poengberegning for oppnådd prestasjon:

1. plass: 9 poeng
2. plass: 7 poeng
3. plass: 5 poeng
4. plass: 4 poeng
Øvrige premier: 3 poeng
Øvrige startende: 2 poeng

Poengstillingen i cup'en publiseres månedlig på www.travsport.no samt på Veikle Balder sin hjemmeside og første oppdatering vil legges ut senest 10.juni.

Selv om det er Veikle Balder som har hovedeierskap til aktiviteten, inviteres og oppfordres det samtidig til en "dugnad" for å skaffe til veie fortjente premier i forbindelse med cup'en.

Sekretær i Veikle Balder-organisasjonen; Vidar Arnesen - kan i den forbindelse så langt melde om at: 

– Veikle Balder har avsatt en sum til premiering av det de tre første sammenlagt, i tillegg har vi også fått sponset dekken til de fem første sammenlagt. Selv om serien er i gang så jobbes det videre for å få inn mer sponsormidler til sluttpremiering, serien pågår som nevnt helt frem til 31.oktober - og vi vil sammen med Norsk Trav over sommeren komme tilbake med mer informasjon om endelige premienivåer.