Linda valgt som nytt første varamedlem

Linda valgt som nytt første varamedlem

Publisert av Sigmund Vister den 19.03.23.

Linda Kvernenes (34) ble under årets generalforsamling valgt som nytt første varamedlem til styret. Dette innebærer at hun innkalles til og deltar på alle styremøter. 

Linda er nok mest kjent som deleier av kaldblodskongen Odd Herakles. Sammen med sin far Odd Paulsen, har hun opplevd en hesteeierkarriere som det er få  forunt å oppleve. Før årets sesong har Odd Herakles sprunget inn nærmere 12 millioner kroner og står oppført med 71 seiere. Dette unikumet av en hest, har gitt dem begge minner for livet. 

Linda er opprinnelig fra Bamble i Telemark, men bor nå sammen med sin mann Emil og deres tre barn på en gård i Trøgstad i Indre Østfold. Der har de siden 2012 drevet med melke- og kornproduksjon. På gården har de også en shetlandsponni, en irsk cob, en islandshest, ei kaldblods avlshoppe og en toåring etter henne. Linda og familien er også medeiere av treårshoppa Skjennem Stjerna etter Odd Herakles. Hun står for tiden i trening hos Jenny Thygesen og ni andre deleiere er med. De fleste av dem er med og eier hest for første gang. Andelslaget er forberedt på både oppturer og nedturer med denne hesten. 

Ellers gleder Linda og familien seg til å få Odd Herakles hjem til Trøgstad. Der skal han nyte livets glade dager og  tilværelsen som pensjonist. 

Vi gleder oss over at Linda er en del av det nye styre og ser fram til å samarbeide med henne.