God jul til alle medlemmer og samarbeidspartnere!

God jul til alle medlemmer og samarbeidspartnere!

Publisert av Vidar Arnesen den 23.12.23.

Foto Monica Berntsen Bull

Året 2023 er snart omme. Nå gjenstår kun julefeiringen. 2023 har vært et godt år for Veikle Balder. Vi har en stabil medlemsmasse og har gjennomført vellykkede arrangement. Styret har møtt medlemmer som er glade for å være medlemmer i en konstruktiv forening. Det er den beste tilbakemeldingen vi i styret kan få! I 2024 kommer vi til å jobbe videre for å oppfylle vårt  motto, -Det skal være godt å være en del av Veikle Balder.

Våre arrangement i det nye året starter allerede 1. januar. Da går startskuddet for Veikle Balder UNG Amatørtrenercup 2024. Siden vil arrangementene komme fortløpende. Veikle Balders Hoppecup, Veikle Balders Landsfinale, Veikle Balder Mesterskapet og Sikkilsdalseminaret står selvsagt på programmet i 2024 også. Før det skal vi gjennomføre Veikle Balders Generalforsamling 2024 på Gran 24. februar. Styret arbeider med å sette sammen et interessant kaldblodsseminar i forbindelse med Generalforsamlingen. Vi håper å treffe mange medlemmer på Gran!

I mellomtiden ønsker styret alle medlemmer og samarbeidspartnere en velsignet god jul! Ta godt vare på hverandre og de firbente vennene våre!