DNT støtter Veikle Balder Mesterskapet 2023

DNT støtter Veikle Balder Mesterskapet 2023

Publisert av Renate Ugelstad den 12.09.23. Oppdatert 12.09.23.

Veikle Balder er glade for å meddele at vi har mottatt kr 10.000,-  i støtte fra DNT til årets Veikle Balder Mesterskap.

 

Veikle Balder Mesterskapet 2023 arrangeres på Stavsplassen 16.-17. september.  Dette er et arrangement med kaldblodstraveren i fokus, hvor det konkurreres i grenene sprang, dressur og kjøring. Alle klasser er åpne for å stimulere til økt deltagelse og rekruttering til sporten.  Det er egen påmelding til Mesterskapsklasser hvor den hesten som sammenlagt er best i alle 3 grener blir kåret til Veikle Balder Mester Junior eller Senior. Videre er det  Grenmesterskap tilrettelagt for ekvipasjer som er spesielt gode i enkeltdisipliner. Det er også pris for Beste Aktive Løpshest Dressur, Sprang og Kjøring, samt Beste Unge Kaldblodstraver (4- og 5 år) 

Som en del av Foreningens ungdomssatsning Veikle Balder UNG, deles det også ut en pris til en ung deltager som utmerker seg spesielt både på og utenfor banen.

Veikle Balder ønsker å promotere kaldblodstraverens allsidighet og bruksverdi, samt stimulere til flerbruk- og etterbruk. Intensjonen er at dette skal bli et samlingspunkt hvor vi kan skape et miljø og et felleskap for de med interesse for den allsidige kaldblodstraveren, og stimulere til interesse og rekruttering.

 

For mer info om Veikle Balder Mesterskapet 2023: Veikle Balder Mesterskapet 2023

Følg oss på FB: Veikle Balder Mesterskapet 2023: (2) Facebook

 

 

Bilde:

Paradetog frem til premieutdeling Veikle Balder Mesterskapet 2022

Foto: Veronica Paltto