DNT støtter Veikle Balder Mesterskapet 2022

DNT støtter Veikle Balder Mesterskapet 2022

Publisert av Renate Ugelstad den 18.08.22.

Veikle Balder er glade for å meddele at vi har mottatt kr 10.000,-  i støtte fra DNT til årets Veikle Balder Mesterskap.

 

Veikle Balder Mesterskapet 2022 arrangeres på Stavsplassen 17.-18. september.  Dette er et arrangement med kaldblodstraveren i fokus, hvor det konkurreres i grenene sprang, dressur og kjøring. Det er lagt opp til junior- og seniorklasser i de kombinerte Mesterskapsklassene. Den hesten som sammenlagt er best i alle 3 grener blir kåret til Veikle Balder Mester. Videre er det Grenmesterskap tilrettelagt for ekvipasjer som er spesielt gode i enkeltdisipliner. Det er også pris for Beste Unge Kaldblodstraver (4- og 5 år) samt pris for Beste Aktive Løpshest. Det arrangeres også åpne klasser for økt deltagelse og rekruttering til sporten.

Som en del av Foreningens ungdomssatsning Veikle Balder UNG, deles det også ut en pris til en ung deltager som utmerker seg spesielt både på og utenfor banen.

Veikle Balder ønsker å promotere kaldblodstraverens allsidighet og bruksverdi, samt stimulere til flerbruk- og etterbruk. Intensjonen er at dette skal bli et samlingspunkt hvor vi kan skape et miljø og et felleskap for de med interesse for den allsidige kaldblodstraveren, og stimulere til interesse og rekruttering.

 

For mer info om Veikle Balder Mesterskapet 2022:

Veikle Balder Mesterskapet 2022

 

(4) Veikle Balder Mesterskapet 2022 | Facebook