Årskavalkaden 2022 er klar for utsending

Årskavalkaden 2022 er klar for utsending

Publisert av Vidar Arnesen den 08.12.22.

Trykkingen av Veikle Balders Årskavalkade 2022 er unnagjort. Bladene er levert til posten for utsending. Det betyr at Veikle Balders betalende medlemmer skal ha medlemsbladet i sine postkasser i løpet av uke 50.

Veikle Balders Årskavalkade er på 80 sider og inneholder, som vanlig, artikler som gjenspeiler foreningens liv og virke. Veikle Balders allsidighetssatsing, Veikle Balder Cup, Veikle Balders Landsfinale og Sikkilsdalseminaret er omtalt i egne artikler. Det er selvsagt også avsatt spalteplass til Klasseløpsauksjonen og "Årets kaldblodsføll". Årets artikkel i serien "Våre gamle kaldblodshelter" handler om Molvin, den første kaldblodshesten med rekord under 1.30,0. Forsiden prydes av Føynland Anna, den første vinneren av Veikle Balder Cup Finale for femårige kaldblodshopper. 

Vi ønsker alle medlemmer hyggelig lesing!

Dersom du ønsker å få tilsendt Årskavalkaden, men ikke er medlem i Veikle Balder, da gjør du som følger:

Gå inn på www.veiklebalder.no og trykk på fanen "Bli medlem". Siden følger du bare instruksjonene som kommer opp på skjermen. Fra nå av må du vente på at restopplaget ankommer redaksjonen slik at bladet kan sendes med vanlig postgang.

Dersom du registrerer deg som medlem i Veikle Balder fra nå av og ut året, vil innbetalt medlemskontingent gjelde for 2023.