Veikle Balder UNG Amatør Travtrenercup

 Veikle Balder UNG Amatør Travtrenercup er en aktivitet som skal arrangeres for unge travtrenere med amatørtrenerlisens til og med det året amatørtreneren fyller 30 år. Cupen skal pågå i tidsrommet 1. mai til og med 31. oktober. Amatørtrenere i målgruppen kan i denne perioden melde til- og samle poeng i alle kaldblodsløp med totalisatorspill i Norge.

Det er ingen krav om medlemskap i Veikle Balder for å delta i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup. Men, vi ønsker selvsagt alle kaldblodsentusiaster velkomne i foreningen.

Det er heller ingen krav om aktiv påmelding til Veikle Balder UNG Amatørtrenercup. Norsk Trav AS har oversikt over lisensinnehaverne og beregner poengstillingen til amatørtrenerne i målgruppa fortløpende. Vi oppfordrer allikevel alle til å sjekke at tabellene stemmer.

I serien benyttes følgende poengberegning for oppnådd prestasjon:

1. plass: 9 poeng

2. plass: 7 poeng

3. plass: 5 poeng

4. plass: 4 poeng

Øvrige premier: 3 poeng

Øvrige startende: 2 poeng

Poengstillingen i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup publiseres jevnlig på www.travsport.no samt på Veikle Balder sin hjemmeside.

Veikle Balder har avsatt en sum til premiering av det de tre første sammenlagt, i tillegg har vi også fått sponset dekken til de fem første sammenlagt. Selv om det er Veikle Balder som har hovedeierskap til aktiviteten, inviteres og oppfordres det samtidig til en "dugnad" for å skaffe til veie fortjente premier i forbindelse med Veikle Balder UNG Amatørtrenercup.