Veikle Balder UNG Amatørtrenercup 2024

Veikle Balder UNG Amatørtrenercup er en aktivitet som skal arrangeres for unge travtrenere med amatørtrenerlisens til og med det året amatørtreneren fyller 30 år. I 2024 betyr det at cupen er for amatørtrenere født 1994 eller senere. Cupen skal pågå i tidsrommet 1. januar til og med 15. september. Amatørtrenere i målgruppen kan i denne perioden melde til- og samle poeng i alle kaldblodsløp med totalisatorspill i Norge.

Det er ingen krav om medlemskap i Veikle Balder for å delta i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup. Men, vi ønsker selvsagt alle kaldblodsentusiaster velkomne i foreningen.

Det er heller ingen krav om aktiv påmelding til Veikle Balder UNG Amatørtrenercup. Norsk Trav AS har oversikt over lisensinnehaverne og beregner poengstillingen til amatørtrenerne i målgruppa fortløpende. Vi oppfordrer allikevel alle til å sjekke at samtlige i målgruppa er med i poengberegningen og at tabellene stemmer.

I serien benyttes følgende poengberegning for oppnådd prestasjon:

 

1. plass: 9 poeng

2. plass: 7 poeng

3. plass: 5 poeng

4. plass: 4 poeng

Øvrige premier: 3 poeng

Øvrige startende: 2 poeng

Poengstillingen i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup publiseres jevnlig på www.travsport.no samt på Veikle Balder sin hjemmeside.

De fem som har samlet flest poeng i Veikle Balder UNG Amatørtrenercup vil bli premiert. Premieringen er ikke fastsatt i  skrivende stund. Dersom det lar seg gjøre, vil premieutdeling foregå i forbindelse med den store kaldblodshelga på Biri i september.